Selçuk Belediyesi ile Atölye Deneme Sanat ve Ekoloji Derneği’nin, Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği hibe desteği ile hayata geçireceği 7-14 yaş arası çocuklara yönelik Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi’nin lansmanı, Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde gerçekleşti. 

Bu projeyle bir sene boyunca, Selçuk’ta yaşayan 7-14 yaş arası 1500 çocuğa iklim krizi farkındalığı kazandırmak amacıyla sanat ve ekoloji atölyeleri düzenleyeceğiz. Atölyeler, Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde ve Selçuk’un çeşitli köylerinde gerçekleşecek.

Değerli destekleri ve bu lansmanı organize ettikleri için Selçuk Belediyesi’ne, katılımlarından dolayı Fransa Büyükelçiliği Sivil Toplum İlişkiler Sorumlusu Romain Lachambre’ye, destekçilerimiz APFİZ (İzmir Fransızca Öğretmenler Derneği) ve İzmir Saint Joseph Lisesi’ne ve tüm eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

Çocukların çevre ve iklim konularında farkındalık ve yeni beceriler kazanmasını amaçlayan Efes Selçuk İklim Atölyeleri lansman günü İnan Emeket’in Ritmik Hareket Atölyesi ile başladı. 

Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi Ekim ayı programına katılım ve bilgi için Efes Selçuk Belediyesi ile aşağıdaki numaralardan iletişime geçebilirsiniz.

 📞 444 8 892 veya 0232 892 69 25 Dahili: 394